ΜάριοςΤαραμίδης


Η ζωή θέλει καλοπέραση για όλους και όχι τους λίγους - Μάριος Ταραμίδης | Ε167

Για τον Marios Taramidis η ζωή θέλει καλοπέραση για όλους και όχι για τους λίγους εις βάρος των άλλων.
Γιατί πρέπει να ξεκινήσουμε από τη νοοτροπία και τα παιδιά μας, αν θέλουμε πραγματικά να αλλάξουμε τον 'κόσμο' και γιατί η άνεση ενός λαού τον αποτρέπει να βλέπει τα προβλήματα και τους κινδύνους που τον οδηγεί η ψεύτική καλοπέραση του.


Listen 🎧 on Spotify
Μεταξύ Φίλων - Charles Έλληνας | Ε5

Ο Δρ. Marios Taramidis φιλοξενεί τον Δρ. Charles Ellina, ο οποίος μιλά ανοικτά για τις χαμένες ευκαιρίες αξιοποίησης των κοιτασμάτων του φυσικού αερίου μας, αλλά και για την ανύπαρκτη περιβαλλοντική πολιτική της κυβέρνησης μας.


Listen 🎧 on Moove
Μεταξύ Φίλων - Aνδρέας Αραούζος | Ε4

O Δρ. Μάριος Ταραμίδης φιλοξενεί τον γνωστό σκηνοθέτη/ ηθοποιό Ανδρέα Αραούζο και μιλάνε για αυτά που μας συγκινούν στις τέχνες.


Listen 🎧 on Moove
Μεταξύ Φίλων - Γιώργος Παμπορίδης | Ε3

Ο Δρ Μάριος Ταραμιδης φιλοξενεί τον Δρ. Γιώργο Παμποριδη, ο οποίος μιλά ανοικτά για το ΓΕΣΥ, την Πανδημία, την Διαφθορά και όχι μόνο.


Listen 🎧 on Moove
Μεταξύ Φίλων - Κώστας Νεοφυτίδης | Ε2

Ο Δρ Μάριος Ταραμιδης φιλοξενεί τον Κώστα Νεοφυτιδη, τον άνθρωπο που άλλαξε τον τρόπο διασκέδασης στη Λευκωσία και που ανάγκασε τα πιο γνωστά ξένα περιοδικά design να αρθρογραφήσουν γι'αυτόν.


Listen 🎧 on Moove
Μεταξύ Φίλων - Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης | Ε1

Ο Δρ Μάριος Ταραμίδης φιλοξενεί τον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη και μιλάνε για την μεγάλη τους αγάπη. Την Λευκωσία του χθές, του σήμερα και του αύριο.


Listen 🎧 on Moove